Pasta med farserede champignon i tomatsauce med spinat og parmesan
Til 2 – 3 personer
Ingredienser:
250 gram hakket kalv og flæsk
1 æg
1 lille hakket løg
½ tsk. groft salt
Peber
½ tsk. timian
½ tsk. basilikum
350 gram store champignon
70 gram frisk baby spinat
2 spsk. parmesan
1 glas pastasauce 400 ml, jeg brugte med basilikum smag
300 gram frisk eller tørret pasta
Evt. lidt friskhakkede krydderurter til pynt
Tilbehør: en ovnfast beholder der kan være i airfryer kurven
Fremgangsmåde:
Bland alle ingredienserne til kødfarsen og rør den godt sammen. Jeg brugte en foodprocessor. Stil den på køl.
Rens champignonerne og skær stokken af, så der kommer et hulrum. Fyld derefter champignonerne op med fars, tryk farsen godt ned i, så der kan være så meget som muligt. Bliver der fars til overs kan det trilles til små kødboller og tilberedes sammen med.
Kom de farserede champignoner i airfryer kurven og giv dem 10 minutter ved 180 grader.
Sæt vand over til pasta og kog dem efter anvisningen på pakken – beregn tiden, så det passer med at resten af retten er klar.
Hæld pastasaucen i en ovnfast beholder, der kan være i airfryer kurven. Tilsæt spinat og parmesan og rør det sammen. Kom herefter de farserede champignon i saucen. Sæt beholderen i airfryer kurven og giv ca. 8 minutter ved 180 grader.
Server pastasaucen med friskkogt pasta og pynt evt. med hakkede krydderurter
Tilberedt i Philips XXL