Stort chokoladekage hjerte med glasur og pynt

Stort chokoladekage hjerte med glasur og pynt

Stort chokoladekage hjerte med glasur og pynt

Stort chokoladekage hjerte med glasur og pynt

Ingredienser:

4 spsk. kakaopulver
125 gram mel
150 gram sukker
1 æg
75 gram smør
1 ¼ dl kaffe

Flormelis og vand
Konditor farve, rød
Strømix (hjerter, kugler, krymmel eller lign.)

Silikone hjerteform/springform der passer i AF kurven/bagepanden

Fremgangsmåde:

Bland kakao, mel og sukker sammen i en skål.

Smelt smørret og tilsæt æg og kaffe. Pisk det sammen.

Hæld det flydende i melblandingen og rør det godt sammen evt. med en håndmixer.

Kom kagedejen i en stor silikone hjerteform eller en springform, der kan være i din AF.

Forvarm AF til 165 grader. Stil chokoladekage hjertet i din AF kurv/bagepande og giv den 28 minutter.

Lad kagen køle helt af. Når den er afkølet laves glasuren af flormelis, lidt vand og konditor farve. Lav glasuren tyk, så ikke den glider af kagen. Pynt herefter med strømix.

Den kan sagtens fryses ned uden glasur og pynt. Blot tag den op af fryseren og kom glasur og pynt på.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *