Stegt flæsk på spyd

Stegt flæsk på spyd

Stegt flæsk på spyd

Til 10 skiver stegt flæsk

Ingredienser:

500 gram svinebryst i skiver, ca. 10 skiver

Groft salt

Frisk persille

Tilbehør: 5 spyd af metal eller træ

Fremgangsmåde:

Krydr flæskestykkerne med groft salt.

Kom flæskestykkerne på spyd ved at stikke spyddene ind gennem midten af stykkerne på langs et par gange. Der kan være 2 skiver flæsk på hvert spyd.

Kom lidt vand i bunden af airfryer beholderen.

Sæt flæskespyddene i airfryer kurven, så skiverne står op i kurven med sværen øverst.

Indstil airfryeren på 180 grader og giv ca. 25 minutter eller indtil flæskestykkerne er gyldne.

Væden kan hældes fra beholderen og bruges til sauce.

Læg flæskestykkerne på fedtsugende papir og tag dem forsigtigt af spyddene.

Server det stegte flæsk med frisk persille

6 tanker om “Stegt flæsk på spyd”

  1. Vi prøvede at stege flæsk som beskrevet..men de fik 5 min for meget..var alt for tørre..så må bruge mindre tid næste gang .Min fin måde at lave dem på 🙂

    1. Tiderne i opskrifterne vil altid være vejledende, da der kan være forskelle på råvarernes tykkelse og de forskellige maskinernes ydeevne. Så derfor at det altid godt at tjekke og justere tiden, som i så har gjort

      Mange hilsner,
      Britt

  2. Hej,
    Kunne man med fordel bruge snaclåget så det ikke sprutter op, tænkte også om man kan bruge det ved flæskesteg. ?
    Mvh Sabina

    1. Hej Sabina,

      Jeg tror at snacklåget vil tage for meget af varmen og du får sværere ved at få både flæskesværene og flæsket sprødt. Men jeg har ikke prøvet det af.

      Jeg bruger mest mit snacklåg til opvarmning af rester eller til lette råvarer, som kan risikere at flyve rundt og op i varmelegemet – eksempelvis hjemmelavede chips af rodfrugter, frugt eller grønkål.

      Mange hilsner,
      Britt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *