Snoede brød med røget laks og spinat (laksesnurrer)
Til 10 – 12 styk laksesnurrer
Ingredienser:
1 færdig pizzadej
240 gram røget laks
80 gram frisk baby spinat
200 gram friskost naturel, 5%
Fint peber
Fremgangsmåde:
Fold/rul pizzadejen ud og smør den med friskost. Drys med fint peber.
Skyl spinaten og tryk den fri for væde. Hak/klip spinaten ud til mindre stykker. Findel laks og fordel både laks og spinat ud på hele pizzadejen.
Fold 1/3 af dejen ind over til midten og dernæst den anden 1/3 af dejen ovenpå (se billedet). Rul forsigtigt med en kagerulle på dejen, således at dejen får lidt mere bredde. Skær herefter med en kniv eller pizzahjul 10 – 12 strimler ud på den bredde led af dejen.
Start med at sno hvert enkelt stykke dej og vikl det herefter rundt om tommel og pegefinger og stik enden ned i midten.
Forvarm airfryeren til 170 grader.
Læg brødene i airfryer bagepanden eller airfryer kurven med bagepapir. Giv dem 10 minutter, vend dem og giv de sidste 2 minutter. Lad dem køle lidt af før servering.
Kan både nydes lune og kolde.
Tilberedt i Philips XL