Snoede brød med røget laks og spinat (laksesnurrer)

Snoede brød med røget laks og spinat (laksesnurrer)

Snoede brød med røget laks og spinat (laksesnurrer)

Til 10 – 12 styk laksesnurrer

Ingredienser:

1 færdig pizzadej

240 gram røget laks
80 gram frisk baby spinat
200 gram friskost naturel, 5%
Fint peber

Fremgangsmåde:

Fold/rul pizzadejen ud og smør den med friskost. Drys med fint peber.

Skyl spinaten og tryk den fri for væde. Hak/klip spinaten ud til mindre stykker. Findel laks og fordel både laks og spinat ud på hele pizzadejen.

Fold 1/3 af dejen ind over til midten og dernæst den anden 1/3 af dejen ovenpå (se billedet). Rul forsigtigt med en kagerulle på dejen, således at dejen får lidt mere bredde. Skær herefter med en kniv eller pizzahjul 10 – 12 strimler ud på den bredde led af dejen.

Start med at sno hvert enkelt stykke dej og vikl det herefter rundt om tommel og pegefinger og stik enden ned i midten.

Forvarm airfryeren til 170 grader.

Læg brødene i airfryer bagepanden eller airfryer kurven med bagepapir. Giv dem 10 minutter, vend dem og giv de sidste 2 minutter. Lad dem køle lidt af før servering.

Kan både nydes lune og kolde.

Tilberedt i Philips XL

Bogpakke med AIRFRYER OPSKRIFTER 1 & 2

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *