Cæsar salat deluxe med kylling, bacon, avokado, hjertesalat, parmesan og hjemmelavet brødcrouton mix
Til 2 – 3 personer
Ingredienser:
4 skiver bacon
–
450 – 500 gram kylling inder filet
Olie
Kylling krydderi mix (paprika og salt kan bruges i stedet)
–
1 hjertesalat
8 cocktail tomater
1 avokado
–
Cæsar salatdressing
Parmesan
Evt. ærteskud
–
Brødcrouton mix (færdigkøbte croutoner kan bruges i stedet)
–
Fremgangsmåde:
Start med at tilberede brødcrouton mix. Du finder opskrift og fremgangsmåde her: https://airfryeropskrifter.dk/broedcrouton-mix-af-lyst-og-moerkt-broed-med-hvidloeg-og-himalaya-salt/
Læg de 4 skiver bacon ned i bunden på selve airfryer beholderen. Sæt herefter den tomme airfryer kurv i så den fungerer som et net, så baconskiverne ikke flyver/suges op i varmelegemet under tilberedning. Giv dem 5 – 6 minutter ved 200 grader. Læg dem herefter på fedtsugende papir.
Læg kylling stykkerne i en pose og kom lidt olie og krydderi ved. Ryst posen godt.
Læg kylling stykkerne på airfryer grillpanden eller i airfryer kurven. Giv dem 8 minutter ved 180 grader, vend dem og giv de sidste 4 minutter.
Riv imens hjertesalaten i grove stykker, skær cocktailtomaterne i halve og avokadoen i halve skiver eller tern. Skær de stegte baconskiver ud i mindre stykker.
Anret cæsar salaten ved at blande stykker af hjertesalat, tomat, avokado, bacon, kylling og brødcroutoner. Riv parmesan henover.
Serveres med cæsar salatdressing og evt. et ærteskud på toppen