Morgenmads tortilla med spinat, skinke og æg

Morgenmads tortilla med spinat, skinke og æg

Morgenmads tortilla med spinat, skinke og æg

Til 1 tortilla

Ingredienser:

1 tortilla

1 spsk. olie

1 skive bacon

1 spsk. hakket løg

2 æg

1 spsk. skinke i tern eller strimler

1 håndfuld frisk hakket babyspinat

Salt og peber

Tilbehør: beholder, der kan være i airfryer kurven

Fremgangsmåde:

Klip/skær tortillaen ud efter bunden på din beholder, så den passer i størrelsen.

Skær eller klip baconskiven i mindre stykker. Kom olie, bacon og hakket løg i en beholder. Sæt beholderen i airfryer kurven og indstil på 200 grader. Giv det 5 minutter og rør en enkelt gang undervejs.

Bland imens æg, hakket spinat, skinke, salt og peber i en skål. Når ingredienserne i beholderen er færdig svitset, tilsættes de skålen med æggemassen og det hele blandes sammen.

Læg en tilklippet tortilla i bunden af beholderen og hæld æggemassen ovenpå. Indstil airfryeren på 200 grader og giv 5 minutter.

Tag den færdige tortilla ud af beholderen, rul den sammen og skær den skråt over på midten. Kan serveres både lun og kold som nem fingermad. Egner sig også godt til madpakken/frokost

Tilberedt i en Philips XXL

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *