Små frokost æggekager med spinat, tomat og parmaskinke

Små frokost æggekager med spinat, tomat og parmaskinke

Små frokost æggekager med spinat, tomat og parmaskinke

Små frokost æggekager med spinat, tomat og parmaskinke

Til 2 personer

Ingredienser:

1 håndfuld frisk spinat

1 tomat

3 æg

2 spsk. revet mozzarella

Salt

Peber

Basilikum

2 skiver parmaskinke (serano eller anden lufttørret skinke kan også bruges)

Evt. lidt purløg til pynt og et par stykker rugbrød

Tilbehør: silikone tærteforme 12 cm. i diameter

Fremgangsmåde:

Skyl tomat og spinat, hak tomaten og klip/hak spinaten i mindre stykker. Fordel tomat og spinat i bunden af tærteformene.

Pisk æg med mozzarella og krydderier, hæld og fordel æggemassen ovenpå i tærteformene.

Riv hvert stykke skinke i lidt grove stykker og tryk stykkerne let ned i æggemassen i hver tærteform.

Sæt tærteformene i airfryer kurven, indstil airfryeren på 180 grader og giv dem 8 – 9 minutter.

Tag forsigtigt æggekagerne ud af formene og server dem evt. med et drys purløg til et stykke rugbrød.

Tilberedt i Philips XXL – læs mere her (annonce)

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *