Små frokost æggekager med spinat, tomat og parmaskinke
Til 2 personer
Ingredienser:
1 håndfuld frisk spinat
1 tomat
–
3 æg
2 spsk. revet mozzarella
Salt
Peber
Basilikum
–
2 skiver parmaskinke (serano eller anden lufttørret skinke kan også bruges)
–
Evt. lidt purløg til pynt og et par stykker rugbrød
–
Tilbehør: silikone tærteforme 12 cm. i diameter
–
Fremgangsmåde:
Skyl tomat og spinat, hak tomaten og klip/hak spinaten i mindre stykker. Fordel tomat og spinat i bunden af tærteformene.
Pisk æg med mozzarella og krydderier, hæld og fordel æggemassen ovenpå i tærteformene.
Riv hvert stykke skinke i lidt grove stykker og tryk stykkerne let ned i æggemassen i hver tærteform.
Sæt tærteformene i airfryer kurven, indstil airfryeren på 180 grader og giv dem 8 – 9 minutter.
Tag forsigtigt æggekagerne ud af formene og server dem evt. med et drys purløg til et stykke rugbrød.
Tilberedt i Philips XXL – læs mere her (annonce)