Skjulte hakkebøffer i fad med kartoffeltern, spinat og tomat
Til 3 – 4 personer
Ingredienser:
500 gram hakket oksekød, magert
Salt og peber
–
500 gram kartofler
1 stort løg
Salt og peber
Olie
–
4 æg
200 gram cremefraiche
175 gram cheddar ost
Chiliflager (kan undlades)
Salt og peber
–
2 håndfulde frisk babyspinat
–
1 – 2 tomater
–
Friskhakket persille
–
Tilbehør: En beholder, der kan være i airfryer kurven
–
Fremgangsmåde:
Form 4 hakkebøffer af oksefarsen og krydr dem med salt og peber.
Skræl og skær kartoflerne i tern, hak løget og bland med olie, salt og peber. Kom blandingen i en beholder og stil den i airfryer kurven. Indstil airfryeren på 180 grader, giv 10 minutter og rør undervejs.
Læg hakkebøfferne ovenpå kartoffelblandingen og brun dem af med 3 minutter på hver side. Tag hakkebøfferne op af beholderen og læg dem til side.
Skyl og vrid spinaten fri for væde og læg den ovenpå kartoffelblandingen. Bland en æggemasse af æg, cremefraiche, cheddar og krydderier og hæld den henover. Indstil airfryeren på 180 grader og giv 15 minutter, rør undervejs.
Læg nu hakkebøfferne ned i fadet, så de er skjult af æggemassen. Skær tomat i skiver og læg dem øverst i fadet. Giv de sidste 25 minutter ved 180 grader, eller indtil æggemassen er fast og kartoflerne er møre.
Serveres med friskhakket persille
Tilberedt i bageform til Philips XXL (annonce)
Tilberedt i Philips XXL – læs mere her (annonce)