Græsk inspireret kylling med bacon, aubergine, tomat, kartofler og feta

Græsk inspireret kylling med bacon, aubergine, tomat, kartofler og feta

Trin for trin video med fremgangsmåde i billeder fra start til slut på under 1 minut

Græsk inspireret kylling med bacon, aubergine, tomat, kartofler og feta

Til 3 personer

Ingredienser:

450 gram kylling inderfilet

1 pakke bacon i skiver

Salt og peber

1 aubergine

500 gram kartofler

1 stor håndfuld cocktailtomater

2 gulerødder

3 spsk. olivenolie med citron (eller olivenolie og citronsaft)

1 – 2 fed hvidløg

1 spsk. oregano

1 tsk. salt

Peber

2 rødløg

1 – 2 peberfrugter

100 gram fetaost

Friskhakket persille

Tilbehør: airfryer grillplade, hvis man ikke har en grillplade, kan airfryer kurven bruges

Fremgangsmåde:

Skær auberginen i grove tern, kartofler i både og gulerødder i grove skiver. Bland olivenolie, presset hvidløg og krydderier sammen. Bland i en pose eller skål grøntsagerne sammen med olieblandingen.

Hæld blandingen i airfryeren på en grillplade. Indstil airfryeren på 180 grader, giv 12 minutter og ryst undervejs.

Imens skæres baconskiverne i halve. Krydr kylling stykkerne med salt, peber og vikl et stykke bacon om hver kylling filet (2 stykker om de store stykker).

Tilsæt hele cocktailtomater, løg i både og bland det godt rundt mellem grøntsagerne i airfryeren. Læg herefter alle kylling stykkerne på toppen.

Indstil airfryeren på 200 grader og giv 10 minutter. Bland grøntsagerne rundt, vend kylling stykkerne og giv 8 – 10 minutter mere.

Skær imens fetaosten i tern og hak persillen.

Serveres med fetaost og friskhakket persille.

Man kan også servere retten med en græsk tzatziki til

Tilberedt med grillpladen til Philips XXL – læs mere her (annonce)

Tilberedt i Philips XXL – læs mere her (annonce)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *