One pot pasta med oksefilet og gorgonzola

One pot pasta med oksefilet og gorgonzola

One pot pasta med oksefilet og gorgonzola

One pot pasta med oksefilet og gorgonzola

Til 3 personer

Ingredienser:

250 gram penne pasta

300 gram oksefilet i strimler

1 løg

1 fed hvidløg

1 grøn peberfrugt

1 grøn chili (kan undlades)

Olie

Salt og peber

½ squash

100 gram mild gorgonzola

7 dl. oksebouillon (7 dl. vand og 2 bouillonterninger)

1 spsk. oregano

Evt. lidt ekstra salt og peber

Revet parmesan

Friskhakket rucola

Tilbehør: beholder, der kan være i din airfryer kurv

Fremgangsmåde:

Hak løg og peberfrugt i tern. Pres hvidløg og skær chilien i tynde skiver.

Kom lidt olie i beholderen. Tilsæt løg, peberfrugt, hvidløg, chili, oksefilet og giv et drys salt og peber. Indstil airfryeren på 180 grader og svits det hele i 8 minutter. Rør en enkelt gang undervejs.

Riv squashen groft og skær gorgonzolaen i tern. Opløs bouillonterningerne i kogende vand og tilsæt gorgonzola, oregano og bland det godt.

Kom penne pastaerne og den revne squash i beholderen med kødet. Hæld bouillonblandingen over og rør det godt sammen. Sørg for at pastaerne er dækket af væske.

Indstil airfryeren på 180 grader og giv retten ca. 40 minutter. Der røres hvert 10. minut og retten er færdig, når pastaen er al dente. Smag retten til med salt og peber.

Serveres med et godt drys revet parmesan og friskhakket rucola

Tilberedt i Philips XXL – læs mere her (annonce)

2 tanker om “One pot pasta med oksefilet og gorgonzola”

  1. Du skriver i en opskrift: Tilbehør: beholder, der kan være i din airfryer kurv.
    Kan det være en glasskål , en rund bageform eller hvad som helst, der kan tåle varme?
    ;in airfryer har nemlig ingen kurv eller indsats, men blot en skuffe til at trække ud og en rist til at lægge i bunden?
    Har i øvrigt lige bestilt din bog?

    1. Hej,

      Ja, du kan bruge alle ovnfaste beholdere, som kan være i din airfryer. I dit tilfælde er det de beholdere, som kan stå på risten. Så kan luften stadig komme rundt om maden ved tilberedning.

      Mange hilsner,
      Britt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *