Sennepsglaseret svinemørbrad med bacon

Sennepsglaseret svinemørbrad med bacon

Trin for trin video med fremgangsmåde i billeder fra start til slut på under 1 minut

Sennepsglaseret svinemørbrad med bacon

Til 2 – 3 personer

Ingredienser:

1 svinemørbrad

Rub:

3 tsk. brun farin

2 tsk. paprika

1 tsk. salt

1 pakke bacon i skiver

2 tsk. Dijon sennep

2 tsk. farin

Fremgangsmåde:

Svinemørbraden afpudses for sener og fedt. Bland en rub af farin, paprika og salt og gnid mørbraden godt ind i den.

Vikl alle bacon skiverne rundt om svinemørbraden, og forsøg så vidt det er muligt at holde alle baconskivernes ender under mørbraden.

Læg svinemørbraden i en airfryer bagepande, airfryer grillpande eller på et stykke bagepapir direkte i airfryer kurven.

Indstil airfryeren på 170 grader og giv den 7 minutter. Vend svinemørbraden og giv den 7 minutter mere på den anden side.

Bland sennep og farin og smør sennepsblandingen godt ud over svinemørbraden.

Indstil airfryeren på 180 grader og giv svinemørbraden de sidste 10 minutter. Lad herefter mørbraden hvile i 10 minutter inden den skæres i skiver og serveres.

Se også fyldt svinemørbrad med panko paneret kartoffelmos med provolone ost

Tilberedt i en Philips XL – læs mere her (annonce), men kan også tilberedes i en ovn eller på en pande. Tiden vil dog variere fra opskriften

Print Friendly, PDF & Email
Del & like gerne! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *