Sennepsglaseret svinemørbrad med bacon
Til 2 – 3 personer
Ingredienser:
1 svinemørbrad
–
Rub:
3 tsk. brun farin
2 tsk. paprika
1 tsk. salt
–
1 pakke bacon i skiver
–
2 tsk. Dijon sennep
2 tsk. farin
–
Fremgangsmåde:
Svinemørbraden afpudses for sener og fedt. Bland en rub af farin, paprika og salt og gnid mørbraden godt ind i den.
Vikl alle bacon skiverne rundt om svinemørbraden, og forsøg så vidt det er muligt at holde alle baconskivernes ender under mørbraden.
Læg svinemørbraden i en airfryer bagepande, airfryer grillpande eller på et stykke bagepapir direkte i airfryer kurven.
Indstil airfryeren på 170 grader og giv den 7 minutter. Vend svinemørbraden og giv den 7 minutter mere på den anden side.
Bland sennep og farin og smør sennepsblandingen godt ud over svinemørbraden.
Indstil airfryeren på 180 grader og giv svinemørbraden de sidste 10 minutter. Lad herefter mørbraden hvile i 10 minutter inden den skæres i skiver og serveres.
Tilberedt i en Philips XL