Pizza baguette med skinke og pepperoni
Til 2 styk
Ingredienser:
1 baguette
2 tsk. tomat koncentrat
4 tsk. rød eller grøn pesto
8 skiver pepperoni
3 skiver skinke
¼ rød peberfrugt
Oregano
Chiliflager (kan udelades)
½ frisk mozzarella kugle
–
1 tomat
1 lille håndfuld friskhakket rucola
–
Fremgangsmåde:
Skær baguetten over på langs. Tilpas størrelsen på de halve baguetter ved evt. at skære lidt af enderne, så de kan ligge i airfryer kurven.
Smør hver baguette med 1 tsk. tomat koncentrat og herefter 2 tsk. pesto. Læg 4 skiver pepperoni og 3 halve skiver skinke på hver. Skær peberfrugten ud i mindre skiver og læg dem på. Krydr med oregano og chiliflager. Pluk mozzarellaen og fordel stykkerne øverst.
Læg pizza baguetterne i airfryer kurven. Indstil airfryeren på 180 grader og giv dem 8 minutter.
Serveres med hakket tomat og rucola