Pizza baguette med skinke og pepperoni

Pizza baguette med skinke og pepperoni

Pizza baguette med skinke og pepperoni

Til 2 styk

Ingredienser:

1 baguette

2 tsk. tomat koncentrat

4 tsk. rød eller grøn pesto

8 skiver pepperoni

3 skiver skinke

¼ rød peberfrugt

Oregano

Chiliflager (kan udelades)

½ frisk mozzarella kugle

1 tomat

1 lille håndfuld friskhakket rucola

Fremgangsmåde:

Skær baguetten over på langs. Tilpas størrelsen på de halve baguetter ved evt. at skære lidt af enderne, så de kan ligge i airfryer kurven.

Smør hver baguette med 1 tsk. tomat koncentrat og herefter 2 tsk. pesto. Læg 4 skiver pepperoni og 3 halve skiver skinke på hver. Skær peberfrugten ud i mindre skiver og læg dem på. Krydr med oregano og chiliflager. Pluk mozzarellaen og fordel stykkerne øverst.

Læg pizza baguetterne i airfryer kurven. Indstil airfryeren på 180 grader og giv dem 8 minutter.

Serveres med hakket tomat og rucola

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *