Karbonader i vindrueflødesauce med estragon og rosmarin samt nye kartofler og hjertesalat med valnødder

Karbonader i vindrueflødesauce med estragon og rosmarin samt nye kartofler og hjertesalat med valnødder


Trin for trin video med fremgangsmåde i billeder fra start til slut på under 1 minut

Karbonader i vindrueflødesauce med estragon og rosmarin samt nye kartofler og hjertesalat med valnødder

Til 4 personer

Ingredienser:

500 gram hakket kalv og flæsk

4 skiver bacon

Salt og peber

2 rødløg

5 dl. røde vindruer

2 spsk. friskhakket rosmarin

½ spsk. tørret estragon

½ spsk. chiliflager (eller efter smag – kan udelades)

olie

Salt og peber

2½ dl. fløde (jeg brugte almindelig piskefløde, men det kan erstattes af madlavningsfløde med lavere fedtprocent)

Nye kartofler til 4 personer

Friskhakket persille

2 styk hjertesalat

1 håndfuld valnødder

Fremgangsmåde:

Del farsen i 4 og form til karbonader. Vikl et stykke bacon om hver karbonade. Krydr karbonaderne med salt og peber. Kom karbonaderne i en beholder, der kan være i din airfryer kurv. Kom beholderen i airfryer kurven og giv karbonaderne 7 minutter ved 200 grader, vend dem og giv 4 minutter mere. Tag dem ud af beholderen og læg dem til side.

Skær rødløgene i kvarte, skyl og gør vindruerne fri for stilk. Bland rødløg, vindruer, friskhakket rosmarin, estragon og chiliflager (kan undlades) i beholderen. Spray let med lidt olie. Giv 5 minutter ved 180 grader og rør en gang undervejs.

Tilsæt fløde i beholderen og rør godt rundt. Læg herefter karbonaderne ned i vindrueflødesaucen. Giv 10 minutter ved 180 grader. Smag til med salt og peber.

Kog imens kartoflerne og hak persillen. Skyl hjertesalaten godt, skær det nederste af stokken af og del dem i halve.

Server karbonaderne med vindrueflødesaucen, nye kartofler med et drys af persille og hjertesalat med lidt valnødder på.

Tilberedt i Philips XXL – læs mere her , men kan også tilberedes i en almindelig ovn ved længere tilberedningstid.

Karbonader i vindrueflødesauce med estragon og rosmarin samt nye kartofler og hjertesalat med valnødder

Karbonader i vindrueflødesauce med estragon og rosmarin samt nye kartofler og hjertesalat med valnødder
Del & like gerne! 🙂

2 tanker om “Karbonader i vindrueflødesauce med estragon og rosmarin samt nye kartofler og hjertesalat med valnødder”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *