Kylling farsbrød med persille, rød peber, mozzarella og røget skinke samt majskolbe og salat

Kylling farsbrød med persille, rød peber, mozzarella og røget skinke samt majskolbe og salat

Trin for trin video med fremgangsmåde i billeder fra start til slut på under 1 minut

Kylling farsbrød med persille, rød peber, mozzarella og røget skinke samt majskolbe og salat

Til 2 personer

Ingredienser:

450 gram hakket kylling

Peber

½ stor rød peber

½ bøf mozzarella

1 håndfuld frisk persille

5 skiver røget skinke

1 majskolbe

Forslag til salat:

Grøn salat mix

Cocktail tomater i halve

Rød peber i tern (den anden halvdel)

Radiser i tern

Bøf mozzarella, plukket i små stykker (den anden halvdel)

Evt. flute

Fremgangsmåde:

Rens majskolben for tråde, skær enden af og halver den. Vikl hver halvdel ind i stanniol.

Flad kylling farsen ud til en firkant på et stykke bagepapir. Krydr med peber (ikke salt, da det røgede skinke tilfører salt til farsbrødet)

Skær den røde peber ud i tern og læg dem på midten af farsen og på 2/3 af kødet (se evt. video). Pluk mozzarellaen i små stykker med fingrene og fordel stykkerne ovenpå ternene af den røde peber. Kom grovhakket persille henover.

Rul nu kylling farsen sammen ved hjælp af bagepapiret og form/luk enderne, så du har et farsbrød. Vikl skiver af røget skinke omkring, så enderne ligger under farsbrødet.

Kom kylling farsbrødet og de to halve majskolber i en airfryer bagepande eller i airfryer kurven med bagepapir. Giv 15 minutter ved 180 grader, vend majskolberne og giv 10 minutter mere – således at det hele får 25 minutter i alt.

Skær kylling farsbrødet i skiver og server med majskolbe, salat, et drys persille og evt. et flute.

Se også opskriften på saftige hele majskolber

Tilberedt i en Philips XL – læs mere her (annonce), men kan også tilberedes i en ovn ved højere temperatur og længere tid

Annonce:

Print Friendly, PDF & Email
Del & like gerne! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *