Kylling farsbrød med persille, rød peber, mozzarella og røget skinke samt majskolbe og salat
Til 2 personer
Ingredienser:
450 gram hakket kylling
Peber
½ stor rød peber
½ frisk mozzarella kugle
1 håndfuld frisk persille
5 skiver røget skinke
–
1 majskolbe
–
Forslag til salat:
Grøn salat mix
Cocktail tomater i halve
Rød peber i tern (den anden halvdel)
Radiser i tern
Bøf mozzarella, plukket i små stykker (den anden halvdel)
–
Evt. flute
–
Fremgangsmåde:
Rens majskolben for tråde, skær enden af og halver den. Vikl hver halvdel ind i stanniol.
Flad kylling farsen ud til en firkant på et stykke bagepapir. Krydr med peber (ikke salt, da det røgede skinke tilfører salt til farsbrødet)
Skær den røde peber ud i tern og læg dem på midten af farsen og på 2/3 af kødet (se evt. video). Pluk mozzarellaen i små stykker med fingrene og fordel stykkerne ovenpå ternene af den røde peber. Kom grovhakket persille henover.
Rul nu kylling farsen sammen ved hjælp af bagepapiret og form/luk enderne, så du har et farsbrød. Vikl skiver af røget skinke omkring, så enderne ligger under farsbrødet.
Kom kylling farsbrødet og de to halve majskolber i airfryer kurven med bagepapir. Giv 15 minutter ved 180 grader, vend majskolberne og giv 10 minutter mere – således at det hele får 25 minutter i alt.
Skær kylling farsbrødet i skiver og server med majskolbe, salat, et drys persille og evt. et flute.
Hvad er bøf mozza?
Hej,
Det er en frisk mozzarella kugle.
Mange hilsner,
Britt