One pot nudler i karry med broccoli, gulerødder og blomkål

One pot nudler i karry med broccoli, gulerødder og blomkål

One pot nudler i karry med broccoli, gulerødder og blomkål

One pot nudler i karry med broccoli, gulerødder og blomkål

Til 2 – 4 personer (afhænger af, om der serveres tilbehør til)

Ingredienser:

1 løg

1 spsk. olie

1 spsk. rød karry pasta

1 spsk. karry

Evt. hvidløg

1/2 broccoli hoved

1/3 blomkåls hoved

2 gulerødder

10 styk cocktail tomater

1 ds. kokosmælk

7 dl vand

Salt og peber

125 gram nudler med æg (ægnudler)

Tilbehør: ovnfast beholder, der kan være i din airfryer kurv

Fremgangsmåde:

Hak og svits løget i 4 minutter ved 200 grader sammen med olie, karry pasta og karry i en beholder, der kan være i din airfryer kurv.

Skær gulerødder ud i tynde skiver. Skær blomkål og broccoli ud i mindre grove stykker. Tilsæt gulerødder, blomkål, broccoli, kokosmælk og vand. Lad det simre ved 180 grader i 15 minutter. Rør undervejs.

Tilsæt nudlerne og rør det hele godt sammen. Giv det 8 minutter ved 200 grader.

Halver tomaterne og gem 4 halve tomater til pynt. Tilsæt de resterende tomater og giv de sidste 2 minutter ved 200 grader – eller indtil nudlerne er færdige/al dente. Smag til med salt og peber.

Server i skål/dyb tallerken og pynt med de halve tomater.

Tilberedt i Philips XXL

Print Friendly, PDF & Email
Del & like gerne! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *