One pot nudler i karry med broccoli, gulerødder og blomkål
Til 2 – 4 personer (afhænger af, om der serveres tilbehør til)
Ingredienser:
1 løg
1 spsk. olie
1 spsk. rød karry pasta
1 spsk. karry
Evt. hvidløg
1/2 broccoli hoved
1/3 blomkåls hoved
2 gulerødder
10 styk cocktail tomater
1 ds. kokosmælk
7 dl vand
Salt og peber
125 gram nudler med æg (ægnudler)
Tilbehør: ovnfast beholder, der kan være i din airfryer kurv
Fremgangsmåde:
Hak og svits løget i 4 minutter ved 200 grader sammen med olie, karry pasta og karry i en beholder, der kan være i din airfryer kurv.
Skær gulerødder ud i tynde skiver. Skær blomkål og broccoli ud i mindre grove stykker. Tilsæt gulerødder, blomkål, broccoli, kokosmælk og vand. Lad det simre ved 180 grader i 15 minutter. Rør undervejs.
Tilsæt nudlerne og rør det hele godt sammen. Giv det 8 minutter ved 200 grader.
Halver tomaterne og gem 4 halve tomater til pynt. Tilsæt de resterende tomater og giv de sidste 2 minutter ved 200 grader – eller indtil nudlerne er færdige/al dente. Smag til med salt og peber.
Server i skål/dyb tallerken og pynt med de halve tomater.
Tilberedt i Philips XXL