Nemme luftige müsli boller
Til 6 – 7 boller
Ingredienser:
25 gram gær
1 dl. vand
–
1 dl. græsk yoghurt
1 tsk. salt
½ spsk. olie
100 gram müsli (med frugt, nødder eller begge dele)
150 gram hvedemel
–
Et pisket æg til pensling
–
Fremgangsmåde:
Rør gæren ud i lunkent vand i en skål.
Tilsæt resten af ingredienserne og rør dejen godt igennem med en ske. Dejen skal være fast men klistret. Tilsæt evt. lidt mere mel, hvis nødvendigt. Lad dejen blive i skålen og lad den hæve overdækket et lunt sted i mindst 30 minutter.
Kom et stykke tilklippet bagepapir (eller silikonemåtte) i bunden af din airfryer kurv.
Dyp et par spiseskeer i vand og brug dem til at forme dejen til boller og læg dem i airfryer kurven. Du vil ca. få 6 – 7 boller af denne portion. Pensl dem med et pisket æg.
Indstil airfryeren på 180 grader og giv dem 15 minutter.
Lad dem køle af på en rist før servering
Bollerne er fryseegnet
Tilberedt i Philips XXL – læs mere her (annonce)