Nemme hurtige grahamsboller i muffinforme – uden æltning og hævning

Nemme hurtige grahamsboller i muffinforme – uden æltning og hævning

Nemme hurtige grahamsboller i muffinforme – uden æltning og hævning

Nemme hurtige grahamsboller i muffinforme – uden æltning og hævning

Til 4 styk grahamsboller

Ingredienser:

2 dl lunkent vand

25 gram gær

160 gram grahamsmel

80 gram hvedemel

½ tsk. salt

½ tsk. sukker

1 håndfuld solsikkekerner

Fedtstof til at smøre silikoneformene

Tilbehør:  4 styk silikone muffinforme/bageforme, rumindhold ca. 2 dl

Fremgangsmåde:

Rør gæren ud i vandet og rør resten af ingredienserne i, hold lidt af melet tilbage. Rør dejen godt sammen. Dejen skal være klistret og skal ikke æltes.

Smør silikoneformene med fedtstof.

Fordel med 2 våde spiseskeer dejen i de 4 silikoneforme, pensl dem med vand, drys med lidt solsikkekerner og sæt dem i airfryer kurven.

Giv dem 15 minutter ved 160 grader, vend dem ud af silikoneformene og giv dem 3 minutter mere på den anden side.

Lad dem køle af på en rist og server dem lune.

Grahamsbollerne kan fryses.

Tilberedt i Philips XXL

5 tanker om “Nemme hurtige grahamsboller i muffinforme – uden æltning og hævning”

    1. Jeg har i denne opskrift brugt muffin forme, som er store og kan indeholde 2 dl. Så hvis man bruger mindre forme, vil der være til flere

      Mange hilsner,
      Britt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *