Naanbrød med kylling, sød kartoffel, brændte løg, spidskål, gulerod og cremefraiche dressing
Til 2 personer
Ingredienser:
1 pakke naanbrød med 2 styk
–
500 gram kylling inderfilet
350 gram skrællet søde kartofler
1 rødløg i tynde skiver
Olie
Salt og peber
–
Fyld:
1 Chili (kan undlades)
¼ rød spidskål
1 gulerod
½ lime
–
Cremefraiche dressing:
½ dl. mayonnaise, let
½ dl. cremefraiche, 9%
½ dl. græsk yoghurt, 2%
Citronsaft
Salt og peber
½ tsk. sukker
½ håndfuld friskhakket persille
–
Fremgangsmåde:
Skær den søde kartoffel i tern og bland kartoffeltern med kylling, løg i tynde skiver, olie, salt og peber. Kom fyldet i airfryer kurven og kom lidt vand i bunden på airfryer beholderen. Giv 20 minutter ved 180 grader, ryst et par gange undervejs.
I mellemtiden skæres chili og spidskål i tynde skiver (jeg brugte et mandolinjern) og guleroden rives fint. Skær den halve lime i 2 både.
Bland ingredienserne til cremefraiche dressingen og smag til med salt, peber og citronsaft. Kom friskhakket persille i. Gem evt. lidt persille til pyntning af naanbrød.
Fugt med lidt vand på hver side af naanbrødene. Når kartofler og kylling er færdig, lægges naanbrødene ovenpå fyldet i airfryer kurven og der gives 3 minutter på hver side ved 180 grader.
Kom spidskål, chili, gulerod på naanbrødene og top med kylling, løg og kartoffeltern. Server med cremefraiche dressingen og lidt persille
Tilberedt i Philips XXL