Mørbrad i fløde med champignon og bacon

Mørbrad i fløde med champignon og bacon

Trin for trin video med fremgangsmåde i billeder fra start til slut på under 1 minut

Mørbrad i fløde med champignon og bacon

Til 3 personer

Ingredienser:

1 svinemørbrad

Timian

Salt og peber

Olie

2 rødløg

350 gram champignon

1 pakke bacon i skiver

Fedtstof til stegning

5 dl. madlavningsfløde, 7%

1 oksebouillon terning

1 tsk. røget paprika

1 spsk. sød paprika

½ – 1 tsk. cayenne peber

1½ spsk. tomat koncentrat

Salt og peber

Ris til 3 personer

Røde vindruer

Frisk persille

Tilbehør: beholder, der kan være i din airfryer

Fremgangsmåde:

Afpuds mørbraden for sener og fedt og udskær mørbraden til bøffer, ca. 2 cm i tykkelsen. Krydr dem med timian, salt og peber på begge sider. Tryk bøfferne lidt flade. Læg mørbradbøfferne i en beholder og sæt den i airfryer kurven. Indstil airfryeren på 200 grader og giv dem 6 minutter. Vend mørbradbøfferne og giv dem 5 minutter mere.

Imens skæres baconskiverne ud i små tern og løgene i skiver. Kom lidt fedtstof i en gryde, svits bacon og løg. Læg bacon og løg ovenpå mørbradbøfferne i beholderen, lad resten af fedtstoffet blive i gryden

Champignon skæres i halve skiver og svitses i fedtstoffet. Tilsæt fløde, bouillonterning, tomat koncentrat, krydderier og lad saucen koge op. Smag til med salt og peber. Hæld saucen over i beholderen.

Indstil airfryeren på 180 grader og giv retten 20 minutter.

Kog imens risene.

Serveres med ris, vindruer i halve og lidt frisk persille

Tilberedt i bageform til Philips XXL (annonce)

Tilberedt i Philips XXL – læs mere her (annonce)

Print Friendly, PDF & Email
Del & like gerne! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *