Trin for trin video med fremgangsmåde i billeder fra start til slut på under 1 minut
Mørbrad i fløde med champignon og bacon
Til 3 personer
Ingredienser:
1 svinemørbrad
Timian
Salt og peber
Olie
–
2 rødløg
350 gram champignon
1 pakke bacon i skiver
Fedtstof til stegning
–
5 dl. madlavningsfløde, 7%
1 oksebouillon terning
1 tsk. røget paprika
1 spsk. sød paprika
½ – 1 tsk. cayenne peber
1½ spsk. tomat koncentrat
Salt og peber
–
Ris til 3 personer
Røde vindruer
Frisk persille
–
Tilbehør: beholder, der kan være i din airfryer
–
Fremgangsmåde:
Afpuds mørbraden for sener og fedt og udskær mørbraden til bøffer, ca. 2 cm i tykkelsen. Krydr dem med timian, salt og peber på begge sider. Tryk bøfferne lidt flade. Læg mørbradbøfferne i en beholder og sæt den i airfryer kurven. Indstil airfryeren på 200 grader og giv dem 6 minutter. Vend mørbradbøfferne og giv dem 5 minutter mere.
Imens skæres baconskiverne ud i små tern og løgene i skiver. Kom lidt fedtstof i en gryde, svits bacon og løg. Læg bacon og løg ovenpå mørbradbøfferne i beholderen, lad resten af fedtstoffet blive i gryden
Champignon skæres i halve skiver og svitses i fedtstoffet. Tilsæt fløde, bouillonterning, tomat koncentrat, krydderier og lad saucen koge op. Smag til med salt og peber. Hæld saucen over i beholderen.
Indstil airfryeren på 180 grader og giv retten 20 minutter.
Kog imens risene.
Serveres med ris, vindruer i halve og lidt frisk persille
Tilberedt i bageform til Philips XXL (annonce)
Tilberedt i Philips XXL – læs mere her (annonce)