Bacon farsbomber med kartofler og gulerødder

Bacon farsbomber med kartofler og gulerødder

Trin for trin video med fremgangsmåde i billeder fra start til slut på under 1 minut

Bacon farsbomber med kartofler og gulerødder

Til 4 personer

Ingredienser:

500 gram hakket kalv og svinekød

1 finthakket løg

1 håndfuld friskhakket persille

1 finthakket peberfrugt

1 æg

2 spsk. rasp

½ spsk. timian

½ spsk. basilikum

1 tsk. groft salt

Peber

Chiliflager (kan undlades)

100 gram ost i små stykker

1 pakke bacon i skiver

4 bagekartofler

4 store gulerødder

1 spsk. rosmarin

salt

Olie

Evt. lidt friskhakket persille til servering

Fremgangsmåde:

Skræl og skær kartofler og gulerødder ud i skiver (ca. 7 mm), brug med fordel en foodprocessor eller et mandolinjern. Kom dem i en pose og bland med olie, salt og rosmarin.

Rør farsen med salt og tilsæt resten af ingredienserne. Brug med fordel en foodprocessor til at få alt hakket helt fint.

Form 4 runde farsbomber. Halver baconskiverne, fordel og vikl dem rundt om farsbomberne, fold enderne ind under.

Kom kartofler og gulerødder i airfryer kurven eller på airfryer grillpladen. Læg farsbomberne ovenpå i en lille fordybning ned i kartoflerne.

Indstil airfryeren på 180 grader og giv 20 minutter. Tag farsbomberne op, rør i kartofler og gulerødder. Læg farsbomberne i igen med den anden side op og giv de sidste 20 minutter.

Serveres evt. med lidt friskhakket persille

Tilberedt i Philips XXL – læs mere her (annonce)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *