Mini flanksteak ruller med grillede majskolber, kartofler og rød peber
Til 2 – 3 personer
Ingredienser:
1 flanksteak, ca. 500 gram
½ glas grøn pesto (jeg brugte basilikum pesto)
Ca. 2 dl hakkede grønne krydderurter (jeg brugte en grøn krydderurt mix fra frost)
Salt og peber
–
4 kartofler
2 majskolber
1 stor rød peber
Olie
Salt og peber
–
Evt. kold bearnaise dressing eller sauce
–
Tilbehør: tandstikker af træ til fastgørelse af flanksteak ruller
–
Fremgangsmåde:
Skær flanksteaken over i 4 stykker på tværs af årene. Pensl stykkerne med pesto og fordel krydderurterne på. Rul hver stykke flanksteak sammen og fæstn hver rulle med et par tandstikker. Krydr med salt og peber.
Skær kartoflerne i både, majskolberne i tykke skiver og rød peber i grove stykker.
Læg kartofler og majskolbe stykkerne i airfryer kurven, spray med lidt olie og drys med salt. Giv dem 15 minutter ved 180 grader. Ryst airfryer kurven undervejs.
Tilsæt rød peber og ryst det hele sammen.
Læg herefter flanksteak rullerne ovenpå grøntsagerne og giv det hele ca. 20 minutter ved 180 grader.
Tag tandstikkerne ud af flanksteak rullerne og server med de grillede grøntsager evt. med en kold bearnaise dressing/sauce til.
Tilberedt i Philips XXL – læs mere her , men kan også tilberedes i en almindelig ovn ved længere tilberedningstid.