Mini calzone med spinat, skinke, ricotta og grillet peberfrugt

Mini calzone med spinat, skinke, ricotta og grillet peberfrugt

Mini calzone med spinat, skinke, ricotta og grillet peberfrugt

Til 10 styk mini calzone

Ingredienser:

1 færdig pizzadej

1 rød peberfrugt
Lidt olie

80 gram frisk baby spinat
250 gram ricotta
100 gram revet mozarella
250 gram skinkestrimler
Evt. chiliflager
Salt og peber

1 pisket æg til pensling

Fremgangsmåde:

Udstik små runde pizzabunde på 10 cm i diameter med en madring, kop eller skål. Saml rester af dejen sammen, udrul og udstik indtil der ikke er mere dej tilbage.

Skyl og damp spinaten i en gryde indtil den klapper sammen og er fri for væde.

Skær peberfrugten ud i små tynde strimler og kom dem i airfryer kurven eller airfryer bagepanden. Spray med lidt olie og giv 7 minutter ved 180 grader. Ryst en enkelt gang undervejs.

Bland imens ricotta med spinat, mozzarella, skinkestrimler, salt, peber og evt. chiliflager.

Fordel fyldet i midten på de små pizzabunde, hold kanterne fri. Fold herefter hver bund på midten og buk derefter omhyggeligt dejen lidt ind over fingeren langs kanten, så der kommer en fin lukning. Pensl dem med pisket æg.

Læg mini calzonerne i airfryer kurven med bagepapir eller i airfryer bagepanden. Giv dem 7 minutter ved 180 grader. Vend dem og giv dem 3 minutter mere.

Tilberedt i Philips XL

2 tanker om “Mini calzone med spinat, skinke, ricotta og grillet peberfrugt”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *