Luftige chokolade muffins med mini skildpadder
Til 12 – 13 styk
Ingredienser:
300 gram mel
25 gram kakao
2 tsk. bagepulver
1 tsk. natron
1 knivspids salt
–
200 gram sukker
1 æg
–
250 gram kvark, 4%
50 gram græsk yoghurt, 2%
100 gram blødt smør
–
12 mini skildpadder
–
Flormelis
–
Tilbehør: små muffin silikoneforme
–
Fremgangsmåde:
Bland mel, bagepulver, natron, salt og kakao.
Pisk sukker og æg luftigt i en anden skål. Bland kvark, yoghurt og blødt smør i. Pisk det godt sammen.
Vend sukkerblandingen sammen med melblandingen. Rør det godt sammen til en tyk kagedej.
Kom dejen i en sprøjtepose med en stor tyl på.
Sprøjt en lille smule kagedej i bunden af hver muffin form. Læg en mini skildpadde ovenpå, tryk den lidt ned i dejen og fyld muffin formene op med resten af kagedejen.
Sæt muffin formene i airfryer kurven og indstil airfryeren på 160 grader. Giv dem 18 minutter. Hvis du ikke kan have alle formene i airfryeren på samme tid, gentager du med de resterende i et minut mindre, da airfryeren allerede er varm.
Lad dem køle af og sigt lidt flormelis henover ved servering.
Muffinsene er fryseegnet.
Tilberedt i Philips XXL – læs mere her (annonce)
Tilberedt på pizzapande til Philips XXL (annonce) . Ved at bruge denne pande, kan du bage dem alle på en gang.