Laks på bund af cremet pasta med spinat, smørstegt peberfrugt, hvidløg og persille
Til 2 personer
Ingredienser:
250 gram frisk pasta
Vand
Salt
–
2 lakse portioner uden skind og og ben, 250 gram i alt
Salt og peber
–
1 stor rød peberfrugt
1 – 2 fed hvidløg
Smør, ca. 20 gram
–
250 ml madlavningsfløde med jævner
130 gram frisk baby spinat
½ håndfuld frisk persille
½ dl fintrevet parmesan
salt og peber
Evt. chili flager
Citronsaft
–
Citron både, hakket persille og parmesan til servering
–
Fremgangsmåde:
Hak peberfrugten i tern og pres hvidløg. Kom smørret i en beholder, der kan være i din airfryer kurv. Tilsæt peberfrugt, hvidløg og brun det af i 7 minutter ved 200 grader. Rør undervejs.
Sæt vand over til pastaen, tilsæt salt og kog den efter posens anvisning. Hæld vandet fra og lad den dryppe af.
Skyld spinat og pres væden fra. Hak/klip spinaten ud i mindre stykker. Hak persillen og gem lidt til pynt.
Tilsæt madlavningsfløde, spinat, persille, parmesan til peberfrugt blandingen og rør det godt sammen. Smag til med citron, salt, peber og evt. chili flager. Giv ca. 8 minutter eller indtil spinaten er faldet sammen ved 180 grader og rør undervejs.
Tilsæt pasta og rør det godt sammen. Læg lakse stykkerne ovenpå og giv det hele 10 minutter ved 180 grader.
Serveres med citron båd, hakket persille og et lille drys parmesan.
Tilberedt i Philips XXL