Laks på bund af cremet pasta med spinat, smørstegt peberfrugt, hvidløg og persille

Laks på bund af cremet pasta med spinat, smørstegt peberfrugt, hvidløg og persille

Laks på bund af cremet pasta med spinat, smørstegt peberfrugt, hvidløg og persille

Til 2 personer

Ingredienser:

250 gram frisk pasta

Vand

Salt

2 lakse portioner uden skind og og ben, 250 gram i alt

Salt og peber

1 stor rød peberfrugt

1 – 2 fed hvidløg

Smør, ca. 20 gram

250 ml madlavningsfløde med jævner

130 gram frisk baby spinat

½ håndfuld frisk persille

½ dl fintrevet parmesan

salt og peber

Evt. chili flager

Citronsaft

Citron både, hakket persille og parmesan til servering

Fremgangsmåde:

Hak peberfrugten i tern og pres hvidløg. Kom smørret i en beholder, der kan være i din airfryer kurv. Tilsæt peberfrugt, hvidløg og brun det af i 7 minutter ved 200 grader. Rør undervejs.

Sæt vand over til pastaen, tilsæt salt og kog den efter posens anvisning. Hæld vandet fra og lad den dryppe af.

Skyld spinat og pres væden fra. Hak/klip spinaten ud i mindre stykker. Hak persillen og gem lidt til pynt.

Tilsæt madlavningsfløde, spinat, persille, parmesan til peberfrugt blandingen og rør det godt sammen. Smag til med citron, salt, peber og evt. chili flager. Giv ca. 8 minutter eller indtil spinaten er faldet sammen ved 180 grader og rør undervejs.

Tilsæt pasta og rør det godt sammen. Læg lakse stykkerne ovenpå og giv det hele 10 minutter ved 180 grader.

Serveres med citron båd, hakket persille og et lille drys parmesan.

Tilberedt i Philips XXL

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *