Hawaii kylling i fad med spidskål, bacon og frisk ananas

Hawaii kylling i fad med spidskål, bacon og frisk ananas

Hawaii kylling i fad med spidskål, bacon og frisk ananas

Til 2 personer

Ingredienser:

1 pakke bacon i skiver

2 styk kyllingebryst, 450 gram

1 æg

1 spsk. madras karry (½ spsk. for mindre stærk karrysmag)

Salt og peber

½ spidskål

½ frisk ananas

Lidt ekstra madras karry

Olie

1 spsk. friskhakket basilikum

Tilbehør: beholder, der kan være i airfryer kurven

Fremgangsmåde:

Fordel baconskiverne i bunden af selve airfryer beholderen og sæt den tomme airfryer kurv i airfryeren (forhindre at baconen flyver under tilberedning). Indstil airfryeren på 200 grader og giv 8 minutter. Tag baconskiverne ud af airfryeren og læg dem på et stykke fedtsugende papir. Tør airfryer beholderen af for fedtstof og sæt den i airfryeren igen.

Skær kyllingebrysterne ud i skiver, ca. 1 cm. tykkelse. Bland en marinade af æg, karry, salt og peber. Læg kyllingeskiverne i marinaden og vend dem godt rundt.

Skær spidskålet i skiver, ca. 1½ cm tykkelse). Læg spidskålsskiverne i bunden af en beholder. Fordel herefter de marinerede kyllingeskiver ovenpå og hæld resten af marinaden henover.

Skær 4 stykker ananasskiver, ca. 1 cm tykke og fjern skrællen hele vejen rundt. Læg skiverne ovenpå kyllingestykkerne, spray dem med lidt olie og drys med lidt ekstra karry.

Indstil airfryeren på 180 grader, sæt beholderen i airfryer kurven og giv retten 30 minutter.

Skær imens det sprøde bacon i mindre stykker og hak lidt basilikum.

Serveres med baconstykker og hakket basilikum ovenpå.

Tilberedt i bageform til Philips XXL (annonce)

Tilberedt i Philips XXL – læs mere her (annonce)

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *