Kartoffel gratineret kylling cordon bleu
Til 2 personer
Ingredienser:
2 store stykker kyllingebryst filet, i alt 450 gram
2 store stykker skinke
2 store skiver emmentaler
2 mellemstore kartofler
Mel
Røget paprika
Salt og peber
2 pisket æg
Lidt olie
Tandstikker til fastgørelse
Fremgangsmåde:
Skær kyllingebrysterne igennem på langs uden af skære igennem og fold dem ud, så du har to store stykker kyllingebryst.
Rul skinken sammen til en rulle og rul osten udenom og læg rullerne i midten af kyllingebrysterne på langs. Fold kyllingebrysterne sammen om fyldet og fastgør med tandstikker.
Skær kartoflerne ud i meget små tern og læg dem i en skål. Bland i en skål mel med salt, peber og røget paprika.
Vend herefter dine kylling cordon bleu i mel, dernæst pisket æg og til sidst kartoffel tern. Tryk det godt fast med hænderne.
Spray dem med lidt olie og læg dem i din airfryer kurv eller airfryer bagepande.
Sæt dem i kold airfryer og giv dem ca. 25 minutter ved 180 grader eller indtil kernetemperaturen er 75 grader
Ik zou het recept graag in het nederlands willen printen.
I would like to print this recipe in Dutch. Is that possible ?
Sorry, but unfortunately it can not be done. You can take a screen shot instead and print it. Or copy the text from the translation into a word / pdf document and then print it. Best regards,
Britt
Airfryeropskrifter.dk