Jumbo pizza cheeseburger

Jumbo pizza cheeseburger

Jumbo pizza cheeseburger

Jumbo pizza cheeseburger

2 – 4 personer (meget stor portion til 2 personer eller skær dem ud i skiver og server til 4 personer)

Ingredienser:

1 rulle færdig pizzadej, evt. et pizzakit med dej og pizza sauce i samme pakke

500 gram hakket oksekød
4 skiver bacon
Salt, peber

2 spsk. tomat koncentrat
6 tsk. pizza sauce
6 små cornichoner
Oregano
Evt. jalapenos
Evt. knus chili krydderi
4 skiver cheddar toastost

Lidt olie til pensling

Fremgangsmåde:

Form 2 burgerbøffer af hakkekødet og krydr med salt og peber på begge sider. Læg dem i airfryer kurven eller airfryer bagepanden og start fra kold airfryer med 8 minutter ved 180 grader. Vend dem og vikl 2 skiver bacon om hver bøf, så de danner et kryds. Sørg for at sammenføjningen af bacon skiverne vender nedad. Giv dem 7 minutter mere.

Pizzadejen rulles ud og deles på midten. Kom 1 spsk. tomat koncentrat på hver og fordel det ud på dejen med en spiseske. Herefter fordeles 3 tsk. pizza sauce på hvert stykke. Drys med oregano og evt. knust chili.

Skær cornichonerne ud i små skiver og fordel dem på midten af hvert stykke pizzadej. Læg evt. jalapenos ovenpå. Læg herefter en skive cheddar ovenpå, derefter burgerbøffen og afslut med en skive cheddar.

Fold pizzadejen sammen rundt om burgerbøffen og fastgør let med tryk fra hænderne.

Læg dem i airfryer kurven med bagepapir eller airfryer bagepanden med sammenføjningen nedad. Pensl med lidt olie. Start fra kold airfryer med 8 minutter ved 180 grader. Vend og pensl med olie igen og giv ca. 4 minutter eller indtil dejen er gylden.

Server dem hele med salat til 2 personer (meget stor portion) eller skær dem ud i skiver og server til 4 personer

 

2 tanker om “Jumbo pizza cheeseburger”

 1. Det ser ALT for lækkert ud! Sad lige og googlede efter opskrifter til “Airfryer”, da jeg skal ud at hente min første Airfryer i dag. Dette vil uden tvivl blive den første opskrift, der skal prøves! Det ser virkelig flot og lækkert ud, det du laver, og smider op her til gavn for os andre. Godt arbejde, og tak fordi du gider dele med os andre! 🙂

  1. Tusind tak for de pæne ord! Det glæder mig, at du kan finde inspiration til din nye airfryer! Og pas på at du ikke får ondt i maven af denne gigantiske burger! Ønsker dig happy airfrying!

   Med venlig hilsen

   Britt
   airfryeropskrifter.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *