Italiensk inspirerede koteletter med stangbønner, grønt og pasta
Til 2 personer
Ingredienser:
130 gram pasta skruer
–
2 svine koteletter, ca. 300 – 350 gram i alt
2 – 3 spsk. italiensk krydderiblanding (en blanding af oregano, persille, rosmarin, estragon, basilikum, timian og salvie)
Olie
Salt og peber
–
8 styk stangbønner (snitbønner/pralbønner)
1 glas vand
2 rødløg
6 tomater med stilk
4 mini peberfrugt
Olie
–
3 spsk. soya
1 spsk. italiensk krydderiblanding
2 spsk. olivenolie
–
1 styk pitabrød
Olie
Oregano
1 skive rund ost
Tilbehør: double layer rack (stativ til tilberedning af mad i flere lag) – behøves kun, hvis der tilberedes pitabrød til
Fremgangsmåde:
Kog pastaen efter anvisning fra pakken, skyl dem herefter godt i koldt vand og si vandet fra.
Koteletterne vendes i den italienske krydderiblanding og kommes i airfryer kurven eller airfryer bagepanden. Spray koteletterne med olie, drys med salt og peber. Giv dem 6 minutter ved 200 grader, vend, spray og drys på den anden side og giv dem 4 minutter mere. Læg dem tilside.
Skyl stangbønnerne, skær enderne af og snit dem på skrå i en fingers længde. Kom dem sammen med et glas vand i en airfryer beholder eller airfryer bagepanden. Giv dem 6 minutter ved 200 grader. Alternativt kan de blancheres ved brug af en pande på komfuret. Hæld vandet fra.
Skræl og skær løg i kvarte. Skyl tomater og mini peberfrugterne uden at skære stilken af. Læg alt grønt sammen i airfryer kurven eller airfryer bagepanden. Spray med lidt olie og giv 5 minutter ved 200 grader.
Rør soya, olivenolie og de italienske krydderier sammen og bland det herefter i pastaen.
Skær pitabrødet over på midten og fyld hver halvdel med en halv skive ost. Spray med lidt olie og drys med oregano på begge sider.
Pasta og grønt røres sammen og lægges i airfryer kurven eller airfryer bagepanden. Læg koteletterne ovenpå pasta og grøntsagerne. Brug en double layer rack og læg de halve pitabrød ovenpå racken.
Giv det hele 5 minutter ved 180 grader. Vend pitabrødene undervejs.
Tilberedt i Philips XL