Indbagt hakkebøf med cremet sauce af champignon og løg

Indbagt hakkebøf med cremet sauce af champignon og løg

Indbagt hakkebøf med cremet sauce af champignon og løg

Indbagt hakkebøf med cremet sauce af champignon og løg

3 personer

Ingredienser:

500 gram hakket oksekød, lav fedtprocent
Salt og peber

3 butterdejs plader fra frost
1 pisket æg til pensling

Sauce:
150 gram champignon i skiver
1 stort hakket løg
125 ml cremefine (eller tilsvarende produkt)
Salt og peber
Brun kulør
Lidt fedtstof

Evt. lidt hakkede krydderurter (frisk eller fra frost)

Fremgangsmåde:

Læg 3 plader butterdej til optøning.

Del det hakkede oksekød i 3 og form hakkebøfferne. Gør dem lidt flade. Krydr med salt og peber og læg i airfryer kurven/bagepande og sæt i gang med 200 grader fra kold airfryer i 5 minutter. Ved dem og giv 2 minutter mere. Sæt dem til afkøling.

Brun derefter løg og champignon i lidt fedtstof. Benyt en springform eller anden beholder, der kan gå i din airfryer kurv. Giv ca. 6 minutter ved 200 grader og rør indimellem. Tilsæt cremefine, salt, peber og kulør og rør det godt sammen. Giv 3 minutter ved 200 grader. Sæt saucen til afkøling.

Rul med en kagerulle butterdejs pladerne lidt større end de er i forvejen. Fordel den afkølede sauce på de 3 plader og læg hakkebøfferne ovenpå. Form herefter butterdejen som en kuvert, ved at tage hvert hjørne ind over bøffen. Pensl butterdejen med det piskede æg og tryk samlingerne lidt sammen. Vend pakkerne om, så samlingerne ligger nedad.

Læg de indbagte hakkebøffer i din airfryer kurv med bagepapir eller på en airfryer bagepande og giv dem ca. 15 minutter ved 180 grader.

Drys de indbagte hakkebøffer med de hakkede krydderurter og server

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *