Hasselbagt kylling med pepperoni

Hasselbagt kylling med pepperoni

Hasselbagt kylling med pepperoni

Hasselbagt kylling med pepperoni

2 personer

Ingredienser:

2 kyllingebryst, 200 gram pr styk
Kyllingekrydderi mix (kan undlades)
Salt og peber
Olie

Ca. 10 skiver pepperoni
Revet light ost
Frisk/frossen krydderurter

Fremgangsmåde:

Skær 5 snit/lommer i hvert kyllingebryst, undgå at skære helt igennem. Krydr kyllingebrysterne med salt, peber og kyllingekrydderi mix og spray med lidt olie.

Kom kyllingebrysterne i airfryer kurv/bagepande og giv fra kold airfryer 15 minutter ved 180 grader.

Tag kyllingebrysterne ud og kom en skive pepperoni i hver snit/lomme. Sæt dem tilbage i airfryeren og giv 6 minutter mere ved 180 grader.

Drys med lidt revet light ost og giv de sidste 2 minutter.

Drys med krydderurter før servering

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *