Grahamsbrød uden hævning og æltning

Grahamsbrød uden hævning og æltning

Grahamsbrød uden hævning og æltning

Grahamsbrød uden hævning og æltning

1 grahamsbrød

Ingredienser:

4 dl lunkent vand
50 gram gær
325 gram grahamsmel
100 gram hvedemel
1 tsk salt
1 tsk sukker

Flerkorns blanding

Fremgangsmåde:

Rør gæren ud i vandet og rør resten af ingredienserne i. Rør dejen godt sammen. Dejen skal være klistret og skal ikke æltes.

Fyld dejen i en springform eller anden form ca. 1,8 liter, der passer i din airfryer. Strø med flerkorns blandingen.

Forvarm AF til 160 grader, sæt grahamsbrødet i og giv 28 minutter.

Tip:
Grahamsmel kan erstattes af andet mel f.eks fuldkornshvedemel eller spelt. Der kan tilsættes krydderier, andre kerner eller korn.

Print Friendly, PDF & Email
Del & like gerne! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *