Chokoladekage hjerter med glasur og pynt

Chokoladekage hjerter med glasur og pynt

Chokoladekage hjerter med glasur og pynt

Chokoladekage hjerter med glasur og pynt

8 chokoladekage hjerter

Ingredienser:

4 spsk kakaopulver
125 gram mel
150 gram sukker
1 æg
75 gram smør
1 ¼ dl kaffe

Flormelis og vand
Konditor farve, rød
Strømix (hjerter, kugler, krymmel eller lign.)

Silikone hjerteforme

Fremgangsmåde:

Bland kakao, mel og sukker sammen i en skål.

Smelt smørret og tilsæt æg og kaffe. Pisk det sammen.

Hæld det flydende i melblandingen og rør det godt sammen evt. med en håndmixer.

Kom kagedejen i silikone hjerteformene. Fyld dem ikke helt op til kanten, da de hæver en anelse under bagning.

Forvarm AF til 165 grader. Stil chokoladekage hjerterne i din AF kurv/bagepande og giv dem 13 – 14 minutter. Lav dem af 2 omgange.

Lad dem køle helt af. Når de er afkølet laves glasuren af flormelis, lidt vand og konditor farve i den røde. Lav den tyk, så ikke den glider af kagerne. Pynt herefter med strømix.

De kan sagtens fryses ned uden glasur og pynt. Blot tag dem op af fryseren og kom glasur og pynt på, gerne når de er frosne. Så stivner glasuren hurtigere og man kan nemmere styre glasuren.

På billederne er der to størrelser hjerter, da jeg skar toppen af 4 af hjerterne for at få en hel plan overflade. Men så bliver kagerne selvfølgelig lidt mindre.

Print Friendly, PDF & Email
Del & like gerne! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *