Flettet ostebrød med squash
Til 2 brød
Ingredienser:
25 gram gær
2½ dl. lunkent vand
1 tsk. salt
1 tsk. honning
2 spsk. olivenolie
–
170 gram revet squash
–
Ca. 500 gram hvedemel
–
100 gram revet mozarella
–
Fremgangsmåde:
Opløs gæren i lunkent vand og rør salt, honning og olivenolie i.
Riv squashen groft og bland den i dejen.
Tilsæt hvedemel og ælt dejen indtil den er smidig (tilsæt evt. lidt ekstra mel). Dejen sættes til hævning under et fugtigt viskestykke i 45 minutter.
Dejen æltes og deles i 2.
Til hvert brød slås dejen ned, trilles til et aflangt brød, drys med ost og skær brødet i tre lange strimler, så det stadig hænger sammen i den ene ende. Flet herefter brødene og læg dem på et stykke bagepapir.
Brødene skal efterhæve i 30 minutter.
Klip herefter bagepapiret til rundt om brødene.
Bag et brød ad gangen ved at løfte brødet ved hjælp af bagepapiret over i airfryer kurven eller på en airfryer pizzapande. Indstil airfryeren på 170 grader og giv det 30 minutter, vend det og giv de sidste 5 minutter.
Brødene er fryseegnet
Tilberedt på pizzapande til Philips XXL (annonce)
Tilberedt i Philips XXL – læs mere her (annonce)