Flettet ostebrød med squash

Flettet ostebrød med squash

Trin for trin video med fremgangsmåde i billeder fra start til slut på under 1 minut

Flettet ostebrød med squash

Til 2 brød

Ingredienser:

25 gram gær

2½ dl. lunkent vand

1 tsk. salt

1 tsk. honning

2 spsk. olivenolie

170 gram revet squash

Ca. 500 gram hvedemel

100 gram revet mozarella

Fremgangsmåde:

Opløs gæren i lunkent vand og rør salt, honning og olivenolie i.

Riv squashen groft og bland den i dejen.

Tilsæt hvedemel og ælt dejen indtil den er smidig (tilsæt evt. lidt ekstra mel). Dejen sættes til hævning under et fugtigt viskestykke i 45 minutter.

Dejen æltes og deles i 2.

Til hvert brød slås dejen ned, trilles til et aflangt brød, drys med ost og skær brødet i tre lange strimler, så det stadig hænger sammen i den ene ende. Flet herefter brødene og læg dem på et stykke bagepapir.

Brødene skal efterhæve i 30 minutter.

Klip herefter bagepapiret til rundt om brødene.

Bag et brød ad gangen ved at løfte brødet ved hjælp af bagepapiret over i airfryer kurven eller på en airfryer pizzapande. Indstil airfryeren på 170 grader og giv det 30 minutter, vend det og giv de sidste 5 minutter.

Brødene er fryseegnet

Tilberedt på pizzapande til Philips XXL (annonce)

Tilberedt i Philips XXL – læs mere her (annonce)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *