Fladbrøds skåle med steak, ris og grillet grønt

Fladbrøds skåle med steak, ris og grillet grønt

Trin for trin video med fremgangsmåde i billeder fra start til slut på under 1 minut

Fladbrøds skåle med steak, ris og grillet grønt

Til 2 personer

Ingredienser:

2 store runde fladbrød (jeg brugte nogle græske fuldkorns fladbrød)

½ dl. rapsolie

½ dl. vand

½ squash

½ aubergine

½ rød peber

Olie

Salt

1 stort løg

1 spsk. revet ingefær

Olie

400 gram skært mørt oksekød (culotte, oksefilet, cuvette eller lign.)

Salt og peber

1 dåse hakkede tomater

2 spsk. karry pasta

Ris til 2 personer

Frisk persille

Lidt cremefraiche

Tilbehør: 1 stor tartelet/tortilla bageform

Fremgangsmåde:

Bland olie og vand sammen og pensl blandingen på begge sider af fladbrødene. Pres forsigtigt fladbrødet ned i tortilla formen. Bag en ad gangen i din airfryer kurv ved 180 grader i 7 minutter, vend fladbrøds skålen ud af formen og giv den 2 minutter på den anden side. Gentag med den anden og stil dem til side.

Sæt ris over til 2 personer og kog dem efter anvisningen på pakken.

Skær squash i halve skiver, aubergine i kvarte skiver og rød peber i grove tern. Kom grøntsagerne på en grillpande i airfryeren eller direkte i airfryer kurven. Spray med olie og krydr med salt. Giv grøntsagerne 10 minutter ved 180 grader og ryst undervejs. Sæt det grillet grønt til side.

Skær løg i tern og riv ingefær. Kom lidt olie i en beholder, der kan være i din airfryer kurv. Svits løg og ingefær i 4 minutter ved 200 grader.

Tilsæt oksekød i strimler og krydr med salt og peber. Giv det hele 7 minutter ved 180 grader, rør undervejs. Tilsæt de hakkede tomater, karry pastaen og det meste af de grillede grøntsager (hold evt. nogle stykker tilbage til anretningen) og rør det godt sammen. Giv det 8 minutter ved 180 grader, rør undervejs.

Kom kogt ris i fladbrøds skålene og top med et par stykker grillet grønt (hvis du har lagt lidt til side), cremefraiche og persille. Server sammen med den krydrede steak og grillet grønt blanding.

Tilberedt i Philips XXL – læs mere her (annonce), men kan også tilberedes i en almindelig ovn ved længere tilberedningstid og højere temperaturer.

Annonce:


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *