Filodej trekanter med spinat og ricotta
6 styk filodej trekanter
Ingredienser:
2 styk filodej plader ca. størrelse 36 x 39 cm
75 gram baby spinat
250 gram ricotta
Salt og peber
Fremgangsmåde:
Læg de to stykker filodej plader ovenpå hinanden. Del dem i 6 stykker.
Hak spinaten i mindre stykker (Jeg brugte en kop og klippede det i mindre stykker). Bland spinat, ricotta, salt og peber sammen i en skål.
Fordel spinat blandingen på de 6 firkanter. Læg blandingen til højre på hver firkant.
Fold herefter fra nederste højre hjørne op mod midten af langsiden. Flip herefter trekanten og fold den sidste slip indover. Se evt. på billedet hvor hvert fold er vist.
Pensl filodej trekanterne med vand og læg i AF kurv med bagepapir/bagepande.
Sæt i gang fra kold AF med 180 grader i 6 minutter. Vend filodej trekanterne og giv 6 minutter mere.