Farsbrød med soltørrede tomater

farsbrød med soltørrede tomater

Farsbrød med soltørrede tomater

4 personer

Ingredienser:

500 gram hakket kalv og flæsk, magert
½ glas hakkede soltørrede tomater
1 løg
1 æg
½ dl mælk
Basilikum
Salt og peber
Evt. chili krydderi
Rasp
Flydende margarine eller olie på spray

Fremgangsmåde:

Bland farsen med et finthakket løg, soltørrede tomater, æg, mælk og alle krydderierne.

Kom lidt vand på hænderne og form et farsbrød ovenpå et stykke bagepapir. Drys med rasp og kom lidt flydende margarine henover.

Læg farsbrødet i en AF bagepande eller tilpas bagepapiret og sæt farsbrødet ned i AF kurven.

Sæt i kold AF og giv 40 minutter ved 170 grader

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *