Dobbelt bagte kartofler med cremefraiche, bacon, forårsløg, cheddar og purløg

Dobbelt bagte kartofler med cremefraiche, bacon, forårsløg, cheddar og purløg

Trin for trin video med fremgangsmåde i billeder fra start til slut på under 1 minut

Dobbelt bagte kartofler med cremefraiche, bacon, forårsløg, cheddar og purløg

Til 4 personer

Ingredienser:

4 bagekartofler

200 gram bacontern

4 forårsløg i skiver (gem det ene til pynt ved servering)

5 spsk. cremefraiche, 9%

1 håndfuld purløg (gem lidt til pynt ved servering)

1 håndfuld revet cheddar

Salt og peber

2 styk cocktailtomater i kvarte

Fremgangsmåde:

Vask og skrub bagekartoflerne rene. Kom dem i airfryer kurven og start ved 180 grader og giv dem ca. 40 minutter, så de er møre men ikke alt for bløde.

Steg imens bacontern sprøde i en gryde. Det er ikke nødvendigt at bruge fedtstof. Lad dem køle af på et stykke fedtsugende papir.

Lad kartoflerne køle lidt af og skær dem herefter over i halve. Udhul kartoflerne med en ske og kom det i en skål, lad lidt kartoffel sidde hele vejen rundt og i bunden.

Tilsæt cremefraiche, bacontern og forårsløg i skiver og mos det hele godt sammen. Tilsæt hakket purløg og cheddar og mos det med. Smag til med salt og peber.

Fyld og fordel kartoffelmosen i de halve kartofler. Læg dem i airfryer kurven og giv dem 10 minutter ved 180 grader.

Server hver af de dobbelt bagte kartofler med en kvart cocktailtomat, lidt forårsløg og purløg på toppen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *