Dobbelt bagte kartofler med cremefraiche, bacon, forårsløg, cheddar og purløg

Dobbelt bagte kartofler med cremefraiche, bacon, forårsløg, cheddar og purløg

Trin for trin video med fremgangsmåde i billeder fra start til slut på under 1 minut

Dobbelt bagte kartofler med cremefraiche, bacon, forårsløg, cheddar og purløg

Til 4 personer

Ingredienser:

4 bagekartofler

200 gram bacontern

4 forårsløg i skiver (gem det ene til pynt ved servering)

5 spsk. cremefraiche, 9%

1 håndfuld purløg (gem lidt til pynt ved servering)

1 håndfuld revet cheddar

Salt og peber

2 styk cocktailtomater i kvarte

Fremgangsmåde:

Vask og skrub bagekartoflerne rene. Kom dem i airfryer kurven og start ved 180 grader og giv dem ca. 40 minutter, så de er møre men ikke alt for bløde.

Steg imens bacontern sprøde i en gryde. Det er ikke nødvendigt at bruge fedtstof. Lad dem køle af på et stykke fedtsugende papir.

Lad kartoflerne køle lidt af og skær dem herefter over i halve. Udhul kartoflerne med en ske og kom det i en skål, lad lidt kartoffel sidde hele vejen rundt og i bunden.

Tilsæt cremefraiche, bacontern og forårsløg i skiver og mos det hele godt sammen. Tilsæt hakket purløg og cheddar og mos det med. Smag til med salt og peber.

Annonce:

Fyld og fordel kartoffelmosen i de halve kartofler. Læg dem i airfryer kurven og giv dem 10 minutter ved 180 grader.

Server hver af de dobbelt bagte kartofler med en kvart cocktailtomat, lidt forårsløg og purløg på toppen.

Tilberedt i Philips XXL – læs mere her (annonce), men kan også tilberedes i en almindelig ovn ved længere tilberedningstid og højere temperaturer.

Annonce:

Print Friendly, PDF & Email
Del & like gerne! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *