Bagte auberginer med mozzarella og tomater

Bagte auberginer med mozzarella og tomater

Trin for trin video med fremgangsmåde i billeder fra start til slut på under 1 minut

Bagte auberginer med mozzarella og tomater

Til 2 personer

Ingredienser:

2 auberginer

Groft salt

1 frisk mozzarella kugle

1 – 2 tomater

1 håndfuld frisk persille

1 – 2 fed hvidløg

2 spsk. olivenolie

Peber

Tilbehør: en beholder, der kan være i din airfryer kurv

Fremgangsmåde:

Skyl og skær lange snit med 1 – 1½ cm imellem ned gennem hver aubergine uden at skære igennem toppen. Gnid groft salt i hver åbning og lad dem ligge på en tallerken i ca. 30 minutter. Væden trækkes nu ud af auberginerne. Tør herefter let hver skive med et stykke køkkenrulle, så det meste salt børstes af.

Hak persillen og bland med presses hvidløg og olivenolie.

Skær tomaten og mozzarella kuglen ud, så det passer med en skive i hver åbning. Sæt en skive mozzarella og tomat i hver aubergine åbning.

Fordel herefter persilleblandingen henover over auberginerne og giv dem et godt drys peber.

Læg auberginerne i en beholder, der kan være i din airfryer kurv.

Indstil airfryeren på 180 grader og giv dem 25 minutter.

Serveres evt. med et ekstra drys friskhakket persille

Tilberedt i bageform til Philips XXL (annonce)

Tilberedt i Philips XXL – læs mere her (annonce)

2 tanker om “Bagte auberginer med mozzarella og tomater”

    1. Alle beholdere der er ovnfaste. Det kan være tærteforme, folieforme, skåle, alm. fade, silikone forme osv. De lidt tyndere non-stick forme er at foretrække, da de hurtigere bliver varmet op.

      Mange hilsner,
      Britt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *