Cowboy toast deluxe (french toast med kødsauce)
Til 2 styk
Ingredienser:
4 store skiver franskbrød (jeg brugte skiver fra et sødmælks franskbrød)
–
4 store skiver ost
Parmesan
–
250 gram færdig kødsauce, rest fra dagen i forvejen eller fra fryseren
–
2 æg
1 dl. mælk
1 dl. fløde
1 spsk. italiensk krydderi mix (eller mix din egen af basilikum, oregano, timian)
Salt og peber
–
Smør til stegning
–
Evt. krydderurter til pynt
Evt. en skål salat som tilbehør
–
Fremgangsmåde:
Læg en skive ost på alle skiver franskbrød.
Pisk æg, mælk, fløde og krydderier sammen i en dyb tallerken.
Fordel kødsaucen ovenpå osten på 2 af franskbrøds skiverne og drys med parmesan.
Læg først franskbrøds skiverne med kødsaucen ned i æggemassen (brødsiden nedad) og lad dem suge lidt væske. Dernæst gentages med de andre 2 franskbrøds skiver. Læg toasten sammen med brødsiderne udad.
Læg en stor klat smør i din airfryer bagepande eller i en ovnfast beholder, der kan være i din airfryer kurv. Smelt smørret i 3 minutter ved 180 grader og vip panden/beholderen, så smørret fordeler sig.
Læg cowboy toastene i airfryeren og giv dem 7 minutter på hver side ved 180 grader.
Serveres evt. med et drys krydderurter og en skål salat.
Tilberedt i en airfryer størrelse XL, men kan også tilberedes på en stegepande.