Brunch og frokost quesadilla med røget mørbrad og champignon

Brunch og frokost quesadilla med røget mørbrad og champignon

Brunch og frokost quesadilla med røget mørbrad og champignon

4 styk

Ingredienser:

4 hvede tortillas
200 gram champignon
1 rød peber
125 gram røget mørbrad
Olivenolie

6 æg
Quesadilla krydderi (eller andet krydderi efter ønske)
Salt og peber

100 gram revet cheddar ost

Fremgangsmåde:

Rens og skær champignonerne i skiver. Bland dem med lidt olivenolie og kom i en beholder der passer i airfryeren eller i en airfryer bagepande. Kom i kold airfryeren og giv 8 minutter ved 200 grader. Rør indimellem.

Skær rød peber og røget mørbrad ud i tern.

Sammenpisk æg med salt, peber og krydderi.

Bland rød peber, røget mørbrad og æggeblandingen sammen med champignonerne. Sæt i kold airfryer og giv 8 minutter ved 200 grader. Rør hver 2. minut.

Fordel osten i midten på de 4 tortillas. Kom herefter den færdige æggeblanding med mørbrad og grønt ovenpå.

Fold tortillaen som en lukket kantet lomme. Vend lukningen nedad og kom i airfryer bagepande/kurv med bagepapir. Spray med lidt olie.

Sæt i kold airfryer og giv 5 minutter ved 180 grader. Vend dem og spray igen lidt olie og giv 5 minutter mere.

De kan fryses ned, så de lige er til at tage op af fryseren til en nem brunch eller frokost.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *