Bøffer af ungkvæg med fyld af snackpeber og emmentaler

Bøffer af ungkvæg med fyld af snackpeber og emmentaler

Bøffer af ungkvæg med fyld af snackpeber og emmentaler

Bøffer af ungkvæg med fyld af snackpeber og emmentaler

2 personer

Ingredienser:

2 flade bøffer af ungkvæg (eller frokostbøffer), 300 gram i alt
2 skiver emmentaler
1 snackpeber
Olie
Salt og peber

Tandstikker til fastgørelse

Fremgangsmåde:

Kom et stykke emmentaler på hver af bøfferne.

Skær snackpeberen ud i tynde strimler, ca. 10 cm. I længden og fordel dem derefter ovenpå osten.

Rul herefter bøfferne sammen og fastgør med tandstikker.

Spray med olie og krydr med salt og peber.

Læg de fyldte bøffer i airfryer kurven med bagepapir eller på airfryer bagepanden.

Start fra kold airfryer med 180 grader og giv dem 8 minutter, vend bøfferne og giv dem 4 minutter mere.

Tag tandstikkerne ud og lad bøfferne hvile et øjeblik inden servering

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *