Blomkåls buketter i tempuradej
2 – 4 personer
Ingredienser:
½ stort blomkålshoved
140 gram hvedemel
1 tsk bagepulver
½ tsk salt
200 – 225 cl kold danskvand
Frisk hakkede krydderurter til pynt
Fremgangsmåde:
Skyl og skær stokken af blomkålshovedet og skær i buketter.
Bland og rør ingredienserne til tempura dejen af mel, bagepulver, salt og danskvand til konsistensen er som en pandekagedej.
Dyp blomkåls buketterne i tempura dejen og lad dem dryppe lidt af inden de lægges i airfryer kurven med bagepapir eller i airfryer bagepanden.
Start fra kold airfryer med ca. 17 – 20 minutter ved 180 grader alt afhængig af størrelsen.
Fjern overskydende dej, der er flydt ud under tilberedning og server med frisk hakkede krydderurter
200 – 225 dl er vel lige en ordentlig lovlig stor mængde
Du mener vel 200 – 225 cl. ?
Ellers meget fin og inspirerende hjemmeside med gode opskrifter
Hej,
Tak for info, det er selvfølgelig en slåfejl. Får det rettet med det samme, tak!
Med venlig hilsen
Britt
airfryeropskrifter.dk