Blomkåls buketter i tempuradej

Blomkåls buketter i tempuradej

Blomkåls buketter i tempuradej

Blomkåls buketter i tempuradej

2 – 4 personer

Ingredienser:

½ stort blomkålshoved

140 gram hvedemel
1 tsk bagepulver
½ tsk salt
200 – 225 cl kold danskvand

Frisk hakkede krydderurter til pynt

Fremgangsmåde:

Skyl og skær stokken af blomkålshovedet og skær i buketter.

Bland og rør ingredienserne til tempura dejen af mel, bagepulver, salt og danskvand til konsistensen er som en pandekagedej.

Dyp blomkåls buketterne i tempura dejen og lad dem dryppe lidt af inden de lægges i airfryer kurven med bagepapir eller i airfryer bagepanden.

Start fra kold airfryer med ca. 17 – 20 minutter ved 180 grader alt afhængig af størrelsen.

Fjern overskydende dej, der er flydt ud under tilberedning og server med frisk hakkede krydderurter

2 tanker om “Blomkåls buketter i tempuradej”

  1. 200 – 225 dl er vel lige en ordentlig lovlig stor mængde
    Du mener vel 200 – 225 cl. ?
    Ellers meget fin og inspirerende hjemmeside med gode opskrifter

    1. Hej,

      Tak for info, det er selvfølgelig en slåfejl. Får det rettet med det samme, tak!

      Med venlig hilsen

      Britt
      airfryeropskrifter.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *