Sprøde vietnamesiske forårsruller med spidskål, kartoffel, gulerod og forårsløg

Sprøde vietnamesiske forårsruller med spidskål, kartoffel, gulerod og forårsløg

Sprøde vietnamesiske forårsruller med spidskål, kartoffel, gulerod og forårsløg

Sprøde vietnamesiske forårsruller med spidskål, kartoffel, gulerod og forårsløg

4 styk

Ingredienser:

4 styk rispapir
2 store blade spidskål
½ stor rå kartoffel
2 forårsløg
1 håndfuld revet gulerod
Olie
Salt og peber

Fremgangsmåde:

Gør fyldet klar først.

Halver spidskålsbladene, således at du har 4 halve stykker spidskål. Skær kartoflen ud i små fine tern og forårsløgene ud i skiver.

Fordel kartoffel, gulerod og forårsløg på de 4 styk spidskål.

Opblød 1 styk rispapir i lunkent vand i ca. 10 sekunder. Jeg brugte en dyb tallerken og vendte rispapiret nogle gange. Læg herefter det opblødte rispapir på et vædet viskestykke.

Rul spidskålet sammen om fyldet og læg det herefter på rispapiret. Fold forårsrullen som vist på billedet nederst i denne opskrift. Gentag til alle 4 ruller er lavet.

Spray rullerne med lidt olivenolie og drys med salt og peber.

Opvarm airfryeren til 200 grader.

Læg de vietnamesiske forårsruller i airfryer kurven med bagepapir eller på din airfryer bagepande.

Giv dem 9 minutter. Vend forårsrullerne, spray med lidt olivenolie, drys med salt og peber og giv dem 5 minutter mere

 

Sprøde vietnamesiske forårsruller med spidskål, kartoffel, gulerod og forårsløg

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *