BBQ ko og gris på grillspyd med kartofler, peberfrugt og kold bearnaise dressing

BBQ ko og gris på grillspyd med kartofler, peberfrugt og kold bearnaise dressing

BBQ ko og gris på grillspyd med kartofler, peberfrugt og kold bearnaise dressing

BBQ ko og gris på grillspyd med kartofler, peberfrugt og kold bearnaise dressing

Til 4 personer

Ingredienser:

2 koteletter

1 oksefilet steak, ca. 200 gram

1 pakke cocktailpølser

1 pakke bacon i skiver

BBQ sauce

Salt og peber

Kartofler til 4 personer, ca. 8 mellemstore

2 røde peberfrugter/snackpeber

Olie

Salt

Frisk persille

Færdig bearnaise dressing fra tube

Tilbehør: double layer rack (stativ til at tilberede mad i flere lag) med 4 grillspyd

Fremgangsmåde:

Skær fedtkanten af oksefileten og koteletterne. Skær alt kødet i tern. Skær bacon skiverne over i halve skiver og rul hver cocktailpølse ind. Fordel skiftevis kødet og cocktailpølserne på 4 grillspyd og krydr med salt og peber. Jeg satte en cocktailpølse imellem hvert stykke gris og ko.

Skræl og skær kartoflerne i små både. Kom dem i en pose, hæld lidt olie og salt ved og bland det godt. Kom kartoflerne i airfryer kurven og giv dem 10 minutter ved 180 grader. Ryst dem en enkelt gang undervejs.

Skyl imens peberfrugterne og skær dem i lidt grove stykker. Kom dem sammen med kartoflerne efter de 10 minutter og bland det hele godt.

Læg grillspyddene på double layer racken (stativ til tilberedning af mad i flere lag) og sæt stativet hen over kartoflerne og peberfrugterne. Pensl kødet med BBQ sauce.

Start airfryeren ved 180 grader og giv 7 minutter. Vend grillspyddene, pensl den anden side med BBQ sauce og giv igen 7 minutter ved 180 grader.

Server et grillspyd til hver person med de stegte kartofler og perberfrugter. Drys med lidt frisk persille og server med en kold bearnaise dressing.

Tilberedt i Philips XXL

image_pdfimage_print
Del & like gerne! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *