BBQ ko og gris på grillspyd med kartofler, peberfrugt og kold bearnaise dressing
Til 4 personer
Ingredienser:
2 koteletter
1 oksefilet steak, ca. 200 gram
1 pakke cocktailpølser
1 pakke bacon i skiver
BBQ sauce
Salt og peber
–
Kartofler til 4 personer, ca. 8 mellemstore
2 røde peberfrugter/snackpeber
Olie
Salt
–
Frisk persille
Færdig bearnaise dressing fra tube
–
Tilbehør: double layer rack (stativ til at tilberede mad i flere lag) med 4 grillspyd
–
Fremgangsmåde:
Skær fedtkanten af oksefileten og koteletterne. Skær alt kødet i tern. Skær bacon skiverne over i halve skiver og rul hver cocktailpølse ind. Fordel skiftevis kødet og cocktailpølserne på 4 grillspyd og krydr med salt og peber. Jeg satte en cocktailpølse imellem hvert stykke gris og ko.
Skræl og skær kartoflerne i små både. Kom dem i en pose, hæld lidt olie og salt ved og bland det godt. Kom kartoflerne i airfryer kurven og giv dem 10 minutter ved 180 grader. Ryst dem en enkelt gang undervejs.
Skyl imens peberfrugterne og skær dem i lidt grove stykker. Kom dem sammen med kartoflerne efter de 10 minutter og bland det hele godt.
Læg grillspyddene på double layer racken (stativ til tilberedning af mad i flere lag) og sæt stativet hen over kartoflerne og peberfrugterne. Pensl kødet med BBQ sauce.
Start airfryeren ved 180 grader og giv 7 minutter. Vend grillspyddene, pensl den anden side med BBQ sauce og giv igen 7 minutter ved 180 grader.
Server et grillspyd til hver person med de stegte kartofler og perberfrugter. Drys med lidt frisk persille og server med en kold bearnaise dressing.
Tilberedt i Philips XXL
Jeg kan ikke finde én opskrift der tilbereder på roterende spyd i airfryer
Jeg har ikke rotisseri i mine airfryere, så kan desværre ikke hjælpe dig med opskrifter til det. Måske du skal rette henvendelse til forhandleren/producenten af din airfryer ovn for at få lidt vejledning.
Mange hilsner,
Britt