Alt i et fad med kartofler, skinke og porre

Alt i et fad med kartofler, skinke og porre

2 personer

1 porre i skiver

¼ revet squash

1 pakke skinkestrimler, 200 g

350 g skiveskåret kartofler fra frost

2 ½ dl cremefine, 15%

2 små æg

½ dl revet parmesan

½ håndfuld hakket purløg

Lidt chiliflager (kan undlades)

Salt

Peber

½ dl. revet ost

100 g bacontern

Hakket purløg

Desuden

En form, der passer i airfryeren (reklamelink Britt Andersen airfryer gryde – sort | Køb på Bilka.dk! )

Læg porre, squash og skinkestrimler i lag i formen og fordel kartoflerne ovenpå.

Pisk cremefine med æg, parmesan, purløg og krydderier. Hæld saucen over kartoflerne i formen.

Sæt formen i airfryeren og indstil den på 180 grader. Giv det 20 minutter.

Kom revet ost på og fordel baconternene på toppen. Giv de sidste 10 minutter ved 180 grader, eller indtil baconternene er gyldne.

Drys lidt purløg på inden servering.

Tip

Frys resterne fra de hele grøntsager i skiver og som revet, så har du til næste gang eller til andre retter.