2 personer
1 porre i skiver
¼ revet squash
1 pakke skinkestrimler, 200 g
350 g skiveskåret kartofler fra frost
–
2 ½ dl cremefine, 15%
2 små æg
½ dl revet parmesan
½ håndfuld hakket purløg
Lidt chiliflager (kan undlades)
Salt
Peber
–
½ dl. revet ost
100 g bacontern
–
Hakket purløg
–
Desuden
En form, der passer i airfryeren (reklamelink Britt Andersen airfryer gryde – sort | Køb på Bilka.dk! )
–
Læg porre, squash og skinkestrimler i lag i formen og fordel kartoflerne ovenpå.
Pisk cremefine med æg, parmesan, purløg og krydderier. Hæld saucen over kartoflerne i formen.
Sæt formen i airfryeren og indstil den på 180 grader. Giv det 20 minutter.
Kom revet ost på og fordel baconternene på toppen. Giv de sidste 10 minutter ved 180 grader, eller indtil baconternene er gyldne.
Drys lidt purløg på inden servering.
Tip
Frys resterne fra de hele grøntsager i skiver og som revet, så har du til næste gang eller til andre retter.
Reklame for Salling Group, da vi i fælleskab har udviklet airfryer og tilbehør
Jeg er rigtig stolt og glad for min serie, Britt Andersen, som jeg har testet og kan stå inde for. Kvaliteten er i top og du kan købe min airfryere og tilbehørsserie her: Britt Andersen | Køb Britt Andersen airfryer og tilbehør på Bilka.dk