herregårdskoteletter med rødbede og kartoffeltern

Herregårdskoteletter med rødbede og kartoffeltern

herregårdskoteletter med rødbede og kartoffeltern

Herregårdskoteletter med rødbede og kartoffeltern

2 personer

Ingredienser:

2 herregårdskoteletter
Olie
Salt og peber

6 kartofler
1 stor rødbede
Olie
Timian
Salt

Udstyr: dobbeltlayer rack for at tilberede det hele samtidig

Fremgangsmåde:

Skræl kartofler og rødbede og skær dem i tern (ca. 1 x 1 cm). Læg dem i en skål og bland med lidt olie, salt og timian.

Læg rødbede og kartoffeltern i AF kurv og sæt i gang med 5 minutter ved 200 grader. Ryst kurven.

Koteletterne sprayes med olie og krydres med salt og peber.

Sæt dobbeltlayer racken i AF kurven ovenpå rødbede og kartoffelternene og læg koteletterne øverst.

Giv 8 minutter ved 200 grader. Tag racken op af kurven og ryst kurven. Vend herefter koteletterne og sæt racken ned i kurven igen og giv 8 minutter mere.

Server evt. med lidt kold bearnaise sauce

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *