Tyrkisk fladbrød
4 styk
Ingredienser:
1½ dl lunkent vand
25 gram gær
½ tsk salt
1 spsk olivenolie
Ca. 250 gram hvedemel
Olie til pensling og drysses med oregano
Fremgangsmåde:
Rør gæren ud i lunkent vand og bland herefter salt, olie og mel i – hold lidt af melet tilbage. Ælt dejen godt, indtil den slippen skålen og sæt dejen til hævning i 30 minutter.
Del dejen i 4 stykker og rul hver stykke tyndt ud med en kagerulle til pandekage størrelse
Forvarm airfryeren til 200 grader.
Læg fladbrødet på et stykke bagepapir i din airfryer kurv eller direkte ned i din airfryer bagepande. Spray med olie og drys med oregano. Jeg brugte en rack, så ikke brødet flyver op i varmelegemet under tilberedning.
Giv 2 minutter, vend herefter brødet, spray med olie og drys med oregano igen og giv 2 minutter mere.
Fortsæt med samme fremgangsmåde indtil alle fladbrødene er bagt.