Tyrkisk fladbrød

Tyrkisk fladbrød

Tyrkisk fladbrød

4 styk

Ingredienser:

1½ dl lunkent vand
25 gram gær
½ tsk salt
1 spsk olivenolie
Ca. 250 gram hvedemel

Olie til pensling og drysses med oregano

Fremgangsmåde:

Rør gæren ud i lunkent vand og bland herefter salt, olie og mel i  – hold lidt af melet tilbage. Ælt dejen godt, indtil den slippen skålen og sæt dejen til hævning i 30 minutter.

Del dejen i 4 stykker og rul hver stykke tyndt ud med en kagerulle til pandekage størrelse

Forvarm airfryeren til 200 grader.

Læg fladbrødet på et stykke bagepapir i din airfryer kurv eller direkte ned i din airfryer bagepande. Spray med olie og drys med oregano. Jeg brugte en rack, så ikke brødet flyver op i varmelegemet under tilberedning.

Giv 2 minutter, vend herefter brødet, spray med olie og drys med oregano igen og giv 2 minutter mere.

Fortsæt med samme fremgangsmåde indtil alle fladbrødene er bagt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *